Menu

Nieuws

Workshop Prikkelverwerking in Doorn op 19 en 21 augustus 2020

De zomervakantie is een periode om te ontspannen en weer op te laden. Maar wat als dat niet lukt? Mogelijk heeft je kind moeite met het verwerken van prikkels, zoals bij het lang stilzitten in de auto of het zichzelf vermaken in de vrije tijd.

Op woensdag 19 augustus wordt er een interactieve lezing gegeven, waarin ergotherapeuten Maaike, Lissa en Yanky je meer vertellen over prikkelverwerking. Je krijgt inzicht in jouw prikkelverwerking en meer oog over hoe dat bij jouw kind verloopt. Maar ook geven we voorbeelden om te laten zien hoe hiermee om kan gaan middels praktische tips en trucs!

Je bent van harte welkom op woensdag 19 augustus van 10:00 tot 11:30uur.
Deelname €15 per persoon, €25 wanneer beide ouders komen.
Deze interactieve lezing wordt verzorgd door Yanky Ong, Maaike Storm en Lissa de Gouw

Op vrijdag 21 augustus wordt er een interactieve workshop gegeven aan kinderen en ouders, waarin door het doen van verschillende activiteiten duidelijk wordt wat je nu kunt doen bij over- of onderprikkeling. Je gaat praktisch aan de slag met knutselen, bewegingsspelletjes en materialen aanwezig die zintuigelijke prikkels kunnen reguleren. Na afloop heb je nieuwe tools gekregen om anders om te gaan met de prikkelverwerking bij je kind.

Je bent van harte welkom op vrijdag 21 augustus van 14.00 tot 15:30
Deelname: ouder en kind samen €15, twee ouders en twee kinderen €20, kind alleen €7.50                                                                                                                      
Deze interactieve workshop wordt verzorgd door Yanky Ong, Maaike Storm en Lissa de Gouw

Voor meer info over ons klik hier: https://sansoma.nl/agenda/

Coronavirus update

In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus hanteert onze praktijk de volgende maatregelen om de verdere verspreiding hiervan zoveel mogelijk tegen te gaan:

  • Onze praktijk volgt de gestelde regels van het RIVM op die gelden voor zorgverleners buiten het ziekenhuis. Dit houdt in dat wij 1,5 meter afstand houden, de handen wassen voorafgaand en na afloop van de behandeling en u van tevoren zullen navragen of u last heeft van ziekteverschijnselen zoals verkoudheidsklachten, hoesten, griepverschijnselen en/of koorts. Als wij zelf last hebben van deze ziekteverschijnselen zijn wij uit veiligheid genoodzaakt onze werkzaamheden te staken. Zie ook https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/informatie-voor-professionals/buiten-ziekenhuis
  • De gestelde maatregelen worden aangepast afhankelijk van het actuele beleid rondom het Coronavirus dat in Nederland gesteld wordt.