Menu

Nieuws

In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus hanteert onze praktijk de volgende maatregelen om de verdere verspreiding hiervan zoveel mogelijk tegen te gaan:

  • Er worden geen behandelingen aan kinderen gegeven tot in ieder geval 6 april 2020.
  • Voor volwassen cliënten geldt dat passingen gecontinueerd worden, mits de leverancier aanwezig kan zijn. Andere behandelingen worden, mits mogelijk, op afstand gegeven telefonisch of via beeldspraak.
  • Onze praktijk volgt de gestelde regels van het RIVM op die gelden voor zorgverleners buiten het ziekenhuis. Dit houdt in dat wij 1,5 meter afstand houden, de handen wassen voorafgaand en na afloop van de behandeling en u van tevoren zullen navragen of u last heeft van ziekteverschijnselen zoals verkoudheidsklachten, hoesten, griepverschijnselen en/of koorts. Als wij zelf last hebben van deze ziekteverschijnselen zijn wij uit veiligheid genoodzaakt onze werkzaamheden te staken. Zie ook https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/informatie-voor-professionals/buiten-ziekenhuis
  • De gestelde maatregelen worden aangepast afhankelijk van het actuele beleid rondom het Coronavirus dat in Nederland gesteld wordt.