Menu

Stage

Stage in Indonesië. Een droom voor veel studenten. Vanwege het prachtige land, en vanwege de gouden kans om in korte tijd veel kennis, kunde en brede, gevarieerde ervaring op te doen. Goed voor het cv, gunstig voor de kansen op de arbeidsmarkt.

Stage Indonesië bij revalidatiedagbehandeling
Op Bali ben ik met collega’s bezig om revalidatiedagbehandeling op te zetten. Dat biedt uitgelezen mogelijkheden voor een stage in Indonesië.

Aanbod stage Indonesië
Het aanbod voor een stage op Bali geldt voor paramedische studenten op het gebied van:

  • ergotherapie
  • fysiotherapie
  • bewegingstechnologie
  • logopedie

Vereisten stage Indonesië

  • Eerste stage bij een zorginstelling succesvol afgesloten
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Enige kennis van Bahasa Indonesia, de voertaal (vooral kunnen verstaan)

Stage ergotherapie in Nederland
In Nederland bied ik ook mogelijkheden voor een stage in mijn eigen praktijk voor ergotherapie in Leiden. Ook daar betreft het uitsluitend een aanbod voor een tweede stage.

Waarom als tweede stage?
Omdat het een eerstelijns praktijk betreft, is het een absolute voorwaarde dat het een tweede stage betreft. Het werk is anders en in sommige opzichten complexer dan bijvoorbeeld in een ziekenhuis, verzorgingshuis of verpleeghuis. Het is daarom verstandig om daar eerst ervaring op te doen.

Aanbod
Mogelijkheden om onder begeleiding verder te werken aan de leerdoelen uit de eerste stage. En om in korte tijd veel kennis, kunde en ervaring op te doen. Ik begeleid de stages samen met mijn collega Agnes Langevoort, ergotherapeut in Alphen.

Vragen?

Ik hoor ze graag. Neem gewoon even contact op. Sollicitaties met motivatie voor een stage in Indonesië of in mijn praktijk in Leiden zijn van harte welkom op info@kyong.nl.

Ga naar contact